Mason Ehrman

Mason Ehrman

This adaptive re-use project consisted of renovating a 7-story masonry building and an adjacent warehouse building into a combined creative office space.

This adaptive re-use project consisted of renovating a 7-story masonry building and an adjacent warehouse building into a combined creative office space.

Location
Portland, OR
Sector
Buildings
Market Type
Corporate Office, Renovation/Adaptive Re-use

This adaptive re-use project consisted of renovating a 7-story masonry building and an adjacent warehouse building into a combined creative office space. The seismic upgrades and modernization were constructed with careful consideration of the historic character of the 1930’s warehouse, preserving the exposed concrete and heavy timber elements while introducing modern amenities that serve the new tenant mix.